Glas in lood

In kerken en oude herenhuizen zie je het veel: glas in lood. Vroeger viel glas niet uit één stuk te maken, dus bestond iedere ruit uit glas in lood. De techniek is ook al erg oud. De delen glas worden gekleurd of gebrandschilderd en vervolgens gesneden naar het gewenste patroon. Daarna worden ze in loodlijsten geplaatst, die op de punten waar ze elkaar kruizen aan elkaar worden gesoldeerd.

glaszetter-werkzaamheden.png

Creëer sfeer met glas in lood

Glas in lood heeft een prachtig kunstzinnig karakter. Beschik je over een mooi oud pand? Met het laten plaatsen van glas in lood versterk je de sfeer en de uitstraling. Kies de kleuren die bij je woning passen en laat dit in een glas in lood ontwerp terugkomen. Met de juiste lichtinval heeft dit een bijzonder effect.

Ontwerp en uitvoering

Heb je een bepaald ontwerp in gedachten? Of weet je wel welke sfeer je wilt creëren, maar weet je niet hoe? Onze experts helpen je hier graag bij. Je kunt er zelfs voor kiezen om een deel van je ruit in glas in lood te laten maken. Van vlinders en bloemen tot familiewapens; op het gebied van glas in lood is er veel mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op en vul het contactformulier in. Onze glaszetters zorgen ervoor dat het karakter van het gekleurde glas in de vormgeving en uitvoering volledig tot zijn recht komt.

  • Werkgebied Nederland

    Overal binnen 30 minuten

  • Reactietijd

    Zo snel mogelijk

  • Telefoon

    Bel gratis tel: 088-1155622 

johanzwartenberg.jpg

Contact

...

Bel gratis 088-1155622 of vul onderstaand formulier in.
Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!

Scroll naar boven