Wij zijn bereikbaar, ook voor spoed: bel 088 - 115 5622 of gebruik het contact formulier
Zwartenberg-header

Dubbel glas

Heeft u enkel glas? Dan betaalt u in de winter waarschijnlijk flinke energiekosten. Tegenwoordig wordt enkel glas steeds vaker vervangen door dubbel glas. Ondanks de investering in dubbel glas, zien veel mensen de meerwaarde ervan in. In een jaar tijd kunnen de kosten er namelijk al weer uit zijn! In de winter profiteert u van de goede isolatie van dubbel glas en zit u niet in de tocht. U hoeft niet extra te stoken en dat merkt u in uw portemonnee.

Hoe werkt dubbel glas?

Dubbel glas bestaat, zoals de naam al zegt, uit meerdere glasplaten. Deze glasplaten zitten op een bepaalde afstand van elkaar en zijn luchtdicht met elkaar verbonden. Zo ontstaat er een isolerende ruimte tussen de glasplaten. Steeds vaker wordt ervoor gekozen om dubbel glas te voorzien van een dun metaallaagje, ook wel HR-glas genoemd. Het metaallaagje is erg dun en nauwelijks te zien, hoe effectiever dit metaallaagje, hoe beter de isolatiewaarde. Het verschil in werking wordt aangeduid met HR, HR+ en HR++.

Laat u adviseren door de expert

Er zijn vele soorten dubbel glas, maar welke soort is geschikt voor uw woning of bedrijfspand? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze glaszetters adviseert u graag over de mogelijkheden. In sommige gevallen is dubbel glas alleen voldoende, maar in hele tochtige panden wordt HR++ aangeraden. Betaal niet teveel en laat u informeren.

Toen we te maken kregen met een glasschade wilden we snel een goede glaszetter hebben die alles weer zou oplossen. Gelukkig was deze snel bij ons op…

Dhr. Meeusen uit Eindhoven

De afgelopen weken is regelmatig brand geweest in onze straat. Daarom hebben wij gekozen voor brandwerend glas, dit geeft toch een veiliger gevoel. Goede…

Mevr. Winters uit Brunssum

De meest gebruikte en voordeligste dubbel glas vind u bij ons. Dubbel glas bestaat uit twee lagen glas gevuld met lucht. Dit glassoort is tevens goed voor uw energierekening.

Meer lezen over dubbel glas...

Dit type glas zien we steeds meer terugkomen in woningen en bedrijfspanden. Niet verwonderlijk want glas in lood geeft extra karakter aan uw ruimte.

Meer lezen over glas in lood...

Overal in Nederland staat onze glaszetter voor u klaar, dus ook bij u in de regio. Bekijk alle vestigingen en selecteer uw plaats om met ons in contact te komen.

Bekijk al onze vestigingen...

25 jaar kennis & ervaring

Dit jaar bestaat Zwartenberg 25 jaar! We zijn in het verleden gestart met een vestiging in Apeldoorn en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een landelijk netwerk. Totaal hebben we nu 224 vestigingen door heel Nederland. Er is dus altijd een erkende glaszetter bij u in de buurt!

glaszetter-zwartenberg