Dubbel glas

Heb je enkel glas? Dan betaal je in de winter waarschijnlijk flinke energiekosten. Tegenwoordig wordt enkel glas steeds vaker vervangen door dubbel glas. Ondanks de investering in dubbel glas, zien veel mensen de meerwaarde ervan in. In een jaar tijd kunnen de kosten er namelijk al weer uit zijn! In de winter profiteer je van de goede isolatie van dubbel glas en zit je niet in de tocht. Je hoeft niet extra te stoken en dat merk je in je portemonnee.

glaszetter-werkzaamheden.png

Hoe werkt dubbel glas?

Dubbel glas bestaat, zoals de naam al zegt, uit meerdere glasplaten. Deze glasplaten zitten op een bepaalde afstand van elkaar en zijn luchtdicht met elkaar verbonden. Zo ontstaat er een isolerende ruimte tussen de glasplaten. Steeds vaker wordt ervoor gekozen om dubbel glas te voorzien van een dun metaallaagje, ook wel HR-glas genoemd. Het metaallaagje is erg dun en nauwelijks te zien, hoe effectiever dit metaallaagje, hoe beter de isolatiewaarde. Het verschil in werking wordt aangeduid met HR, HR+ en HR++.

Laat je adviseren door de expert

Er zijn vele soorten dubbel glas, maar welke soort is geschikt voor jouw woning of bedrijfspand? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze glaszetters adviseert je graag over de mogelijkheden. In sommige gevallen is dubbel glas alleen voldoende, maar in hele tochtige panden wordt HR++ aangeraden. Betaal niet teveel en laat je informeren.

  • Werkgebied Nederland

    Overal binnen 30 minuten

  • Reactietijd

    Zo snel mogelijk

  • Telefoon

    Bel gratis tel: 088-1155622 

johanzwartenberg.jpg

Contact

...

Bel gratis 088-1155622 of vul onderstaand formulier in.
Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!

Scroll naar boven