Wij zijn bereikbaar, ook voor spoed: bel 088 - 115 5622 of gebruik het contact formulier
Zwartenberg-header

Figuurglas

Glassoorten die met een patroon worden bewerkt noemen we figuurglas. Het is glas dat aan één zijde decoratief is bewerkt met een bepaald motief of patroon. Aan de oppervlakte van het glas worden de patronen aangebracht.

Glaszetter Zwartenberg kan u het volgende bieden op het gebied van figuurglas:

  • Meer dan 50 patronen/motieven
  • Diverse glassoorten kunnen gebruikt worden
  • U kunt zelf aangeven hoeveel transparantie het glaswerk moet behouden
  • Maatwerk door eigen productie

Ons figuurglas wordt standaard met de hoogst mogelijke zorg voor u bewerkt. Mocht u inspiratie willen opdoen, dan kunt u hieronder enkele voorbeelden van figuurglas bekijken.

Contact opnemen

Heeft u interesse in de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Of heeft u interesse in een van bovenstaande projecten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord om advies te geven.

Wij zijn erg tevreden met de glaszetter via Zwartenberg. Hij waren op zoek naar isolatieglas in onze serre zodat de warmte enigszins behouden blijft, we zijns…

Dhr. Kleibrink uit Utrecht

Wij wilden dubbel glas hebben in onze woonkamer. We wilden graag goed advies en niet teveel betalen. Nou, dat is gelukt via Zwartenberg. Top bedrijf dat…

Mevr. Diesbergen uit Assen

Figuurglas
figuurglazen
figuurruit
figuurbeglazing
figuurbeglazingen
figuurruiten

25 jaar kennis & ervaring

Dit jaar bestaat Zwartenberg 25 jaar! We zijn in het verleden gestart met een vestiging in Apeldoorn en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een landelijk netwerk. Totaal hebben we nu 224 vestigingen door heel Nederland. Er is dus altijd een erkende glaszetter bij u in de buurt!

glaszetter-zwartenberg