De snelste glaszetter van Nederland

Wij helpen met onze 24/7 service iedereen, altijd en overal in Nederland. Bij glasschade zijn wij binnen 30 minuten op locatie. Bel ons op: 088-1155622

beoordelingen

Wij zijn open

Contact mogelijkheden

24/7 bereikbaar

088-1155622

Binnen 30 min. op locatie

Overal in Nederland

Afhandeling met verzekering

Geen gedoe voor jou

Glas in lood

In kerken en oude herenhuizen zie je het veel: glas in lood. Vroeger viel glas niet uit één stuk te maken, dus bestond iedere ruit uit glas in lood. De techniek is ook al erg oud. De delen glas worden gekleurd of gebrandschilderd en vervolgens gesneden naar het gewenste patroon. Daarna worden ze in loodlijsten geplaatst, die op de punten waar ze elkaar kruizen aan elkaar worden gesoldeerd.

Creëer sfeer met glas in lood

Glas in lood heeft een prachtig kunstzinnig karakter. Beschik je over een mooi oud pand? Met het laten plaatsen van glas in lood versterk je de sfeer en de uitstraling. Kies de kleuren die bij je woning passen en laat dit in een glas in lood ontwerp terugkomen. Met de juiste lichtinval heeft dit een bijzonder effect.

Ontwerp en uitvoering

Heb je een bepaald ontwerp in gedachten? Of weet je wel welke sfeer je wilt creëren, maar weet je niet hoe? Onze experts helpen je hier graag bij. Je kunt er zelfs voor kiezen om een deel van je ruit in glas in lood te laten maken. Van vlinders en bloemen tot familiewapens; op het gebied van glas in lood is er veel mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op en vul het contactformulier in. Onze glaszetters zorgen ervoor dat het karakter van het gekleurde glas in de vormgeving en uitvoering volledig tot zijn recht komt.

Wij wilden dubbel glas hebben in onze woonkamer. We wilden graag goed advies en niet teveel betalen. Nou, dat is gelukt via Zwartenberg. Top bedrijf dat…

Dhr. Wijland uit Amsterdam

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.