De snelste glaszetter van Nederland

Wij helpen met onze 24/7 service iedereen, altijd en overal in Nederland. Bij glasschade zijn wij binnen 30 minuten op locatie. Bel ons op: 088-1155622

Wij zijn open

Contact mogelijkheden

24/7 bereikbaar

088-1155622

Binnen 30 min. op locatie

Overal in Nederland

Afhandeling met verzekering

Geen gedoe voor jou

beoordelingen

Glaszetter nodig in Assen?

Heb je glasschade?
Wil je de beglazing laten vervangen?
Of zoek je een glaszetter voor jouw nieuwbouwproject in Assen?

Zwartenberg heeft voor iedere klus de perfecte glaszetter. Via ons netwerk van meer dan 200 glaszetters door heel Nederland hebben we diverse vakmannen in de regio Assen beschikbaar; of het nu gaat om glasherstel, -vervanging of het zetten van nieuwe beglazing. Neem eenvoudig contact met ons op. Dat kan telefonisch of middels het contactformulier. Dan gaan wij direct voor jou aan de slag.

Over Zwartenberg

De ruim 30 jaar ervaring die Zwartenberg in het vakgebied als glaszetter heeft opgedaan vertaalt zich in grote professionaliteit, uitstekende kwaliteit en een perfecte service. Elke glaszetter uit ons netwerk is uitgebreid beoordeeld op zaken als betrouwbaarheid, efficiëntie, klantvriendelijkheid en vakmanschap. Je kunt ervan op aan dat een Zwartenberg glaszetter perfect werk aflevert.

Glasschade

Vloog er per ongeluk een voetbal door de ruit?
Klapte de tuindeur hard dicht door een onverwachte windvlaag?
Of heb je glasschade door toedoen van vandalen?

Maak je geen zorgen! Neem in geval van glasschade zo spoedig mogelijk contact met ons op, dan zoeken wij direct een beschikbare glaszetter in de regio Assen. Dan is jouw raam binnen 24 uur hersteld. Ook draagt de glaszetter er zorg voor dat al het kapotte glas en gevaarlijke scherven veilig en netjes opgeruimd worden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn erg tevreden met de glaszetter van Zwartenberg. Hij waren op zoek naar isolatieglas in onze serre zodat de warmte enigszins behouden blijft, we zijn…

Dhr. Nijman uit Utrecht

Wij hebben voor onze nieuwe schuur gekozen voor figuurglas. Het is een antiek schuurtje en dit past daar naadloos bij. Ik kon nergens dergelijk glas vinden tegen…

Dhr. Bartels uit Leiden

De afgelopen weken is regelmatig brand geweest in onze straat. Daarom hebben wij gekozen voor brandwerend glas, dit geeft toch een veiliger gevoel. Goede…

Dhr. Keijzer uit Eindhoven

Tip

Is de glasschade ontstaan door inbraak of vandalisme? Dan heb je ongetwijfeld al contact opgenomen met de politie in Assen. Wellicht krijg je van hen de instructie om alle schade te laten zoals het is voor onderzoek, of om foto’s te maken. Daarnaast kan de verzekeraar dit ook van je vragen.

Vervanging

Was je al van plan om de huidige beglazing te laten vervangen? In geval van glasschade is dit wellicht het juiste moment om dat te doen. De glaszetter zet, indien gewenst, een nieuwe glassoort in het kozijn of de deur. Benieuwd met welke glassoorten de glaszetter van Zwartenberg werkt? Lees dan gauw even verder!

Raam-vervangen

Waarom glaszetter Zwartenberg?

Het grootste voordeel van Zwartenberg is ons zeer uitgebreide netwerk van glaszetters en de ruime keuze die je daardoor krijgt. Je krijgt meerdere offertes van glaszetters die werkzaam zijn bij jou in de regio Assen. Alle offertes zijn kosteloos en vrijblijvend. Vervolgens is de keuze aan jou: besteed je je klus uit aan een van onze glaszetters? En welke glaszetter heeft voor jou de beste prijs en de meest gunstige voorwaarden? Je hoeft dus niet zelf met meerdere bedrijven contact op te nemen voor het opvragen van offertes; dat doen wij voor je. Dat bespaart je een hoop tijd en - zodra je de beste glaszetter gekozen hebt – een hoop geld.

Glassoorten

Een glaszetter van Zwartenberg werkt met uiteenlopende soorten glas. Van het alom bekende, authentieke enkele glas tot de allernieuwste soorten isolerende beglazing. Zelfs glas-in-lood en sierbeglazing zijn mogelijk in Assen. Hieronder geven we alvast een beknopt overzicht van al onze glassoorten. Heb je nadien vragen of wil je meer informatie? Neem dan zeker even contact met ons op!

Glassoorten

Van extra isolerend tot authentiek glas-in-lood; de glaszetter heeft ervaring met het plaatsen en herstellen van alle soorten glas. We geven je graag een beknopt overzicht van al onze glassoorten. Heb je daarna nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Glas-fabriek

Dubbel glas

Dubbel glas bestaat uit meerdere lagen glas, waardoor deze glassoort stukken beter isoleert dan enkel glas. De meeste woningen in Assen zijn voorzien van deze glassoort. De temperatuur binnenshuis blijft stabieler en je bespaart hierdoor een hoop op de energiekosten.
Meer over dubbel glas

Voorzetramen

Voorzetramen zijn ideaal voor het isoleren van oudere woningen in Assen met enkele beglazing of glas-in-loodramen. Door het extra raam dat voor het originele raam geplaatst wordt, wordt er geen afbreuk gedaan aan het authentieke karakter van de woning. De glaszetter vervaardigt en plaatst voorzetramen in elk gewenst formaat voor je.
Meer over voorzetramen

Glas-in-lood

Authentieke woningen in Assen en omgeving hebben een karakteristieke uitstraling door glas-in-loodramen. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer eigenaren van een nieuwbouwwoning in Assen die kiezen voor glas-in-loodramen, voor een bijzonder fraai en kunstzinnig effect. In de regio Assen hebben wij een glaszetter beschikbaar die gespecialiseerd is in het plaatsen en in het herstellen van glas-in-loodramen. Heb je schade aan je glas-in-loodramen of overweeg je deze glassoort voor je(nieuwbouw)woning? Neem dan contact met ons op en onze glaszetter bespreekt vrijblijvend alle mogelijkheden met je.
Meer over glas-in-lood

Brandwerend glas

Woningen en bedrijven in Assen worden extra goed beveiligd tegen brand met brandwerend glas. De glaszetter kan drie soorten brandwerend glas voor je plaatsen:

Gehard veiligheidsglas zonder coating
Gehard glas heeft een andere voorspanning, waardoor het brandvertragend werkt.

Gehard veiligheidsglas met coating
De coating houdt de straling van brand tegen.

Gehard veiligheidsglas met giethars
De giethars zorgt voor een isolerende laag in geval van brand.
Meer over brandwerend glas

Nieuwe beglazing

Ben je op zoek naar een glaszetter in de regio Assen voor jouw nieuwbouwproject? Of wil je je huidige beglazing laten vervangen voor een glassoort die beter aansluit op jouw woonwensen? Zwartenberg heeft in de regio Assen meerdere glaszetters beschikbaar voor het plaatsen van nieuwe beglazing of voor het vervangen van de huidige beglazing, zowel binnen- als buitenshuis.

Contact

Wil je verzekerd zijn van een professionele glaszetter in de regio Assen? Of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe beglazing, het herstellen van glasschade of het vervangen van verouderd glaswerk; bij ons ben je aan het juiste adres. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvend meerdere offertes van beschikbare glaszetters die werkzaam zijn in Assen en directe omgeving. Contact opnemen is zeer eenvoudig. Dat kan telefonisch of middels het contactformulier op deze website. We hopen je snel van dienst te mogen zijn!
Direct contact opnemen

Enkel glas

Met name oudere woningen in Assen hebben soms nog enkel glas. Vroeger was dit de standaard beglazing voor huizen. Inmiddels hebben al velen het enkel glas vervangen voor een nieuwere, beter isolerende variant. Enkel glas wordt vooral nog binnenshuis gebruikt, bijvoorbeeld als raam in een (slaapkamer)deur of als sierbeglazing voor meer lichtinval en een ruimtelijk effect. Heb je een authentieke woning in Assen met enkel glas of glas-in-loodramen die je niet vervangen wilt, maar wil je je ramen wel beter isoleren? Dan zijn voorzetramen een goede keuze. Hiermee doe je niet af aan de fraaie uitstraling van de originele beglazing, maar heb je wel de voordelen van dubbel glas.
Meer over enkel glas

Isolatieglas

In Assen kiezen veel mensen ook voor HR, HR+ en HR++ beglazing. Deze glassoorten isoleren jouw woning nog beter. Welke van deze drie soorten isolatieglas in jouw geval de beste keuze zal zijn, legt de glaszetter uit regio Assen je graag uit. Dit heeft niet alleen te maken met de oppervlakte van de ramen, maar ook met de mate waarop de woning reeds geïsoleerd is. Veel nieuwbouwwoningen in Assen hebben al een dusdanig hoge mate van isolatie, dat de duurdere HR++ niet perse noodzakelijk is. Laat je van tevoren dus goed informeren. Onze glaszetter neemt graag alle mogelijkheden en het kostenplaatje met je door.
Meer over isolatieglas

Figuurglas

Ter verfraaiing van je kantoorpand in Assen of jouw woning, kun je binnenshuis figuurglas plaatsen. De glaszetter uit regio Assen heeft ruim vijftig bestaande patronen op voorraad. Maar mocht je zelf een specifiek patroon in gedachten willen, dan kan de glaszetter dit ook voor je regelen. Op-maat-gemaakt figuurglas, afgestemd op jouw wensen.
Meer over figuurglas

glas-spoed

Veiligheidsglas

Heb je veiligheid hoog in het vaandel?
Wil je je kleine kinderen beschermen tegen gevaarlijke situaties, waarbij ze een glazen tussendeur ‘missen’?
Of ben je eigenaar van een bedrijf in Assen en wilt je je bedrijfspand goed beveiligen en ongenode gasten buiten houden?

De glaszetter plaatst diverse soorten veiligheidsglas voor jou, zowel binnen- als buitenshuis:

Gelaagd glas
Gelaagd glas heeft dezelfde isolerende eigenschappen als dubbel glas. Echter, bij gelaagd glas bevindt zich een laagje transparante folie tussen de glasplaten. Dit heeft als grootste voordeel dat het glas bij glasbreuk niet barst, maar bij elkaar gehouden wordt. Er zijn vele toepassingsmogelijkheden voor gelaagd glas. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Schuif-, balkon- en loggiadeuren
  • Tussenwanden en tussendeuren met glas
  • Douchedeuren en glaswanden in de badkamer

Meer over gelaagd glas

Gehard glas
Gehard glas is door een speciale thermische behandeling vijf keer zo hard als normaal glas geworden. De kans op een glasbreuk is minimaal. Maar mocht het onverhoopt toch gebeuren, dan valt het in duizenden kleine stukjes uiteen, in plaats van in grote scherven, die gevaarlijke situaties kunnen opleveren.
Bezit je een horecagelegenheid in Assen? En wil je graag een windscherm op het terras plaatsen? Of wil je graag een windscherm in je tuin plaatsen? Onze glaszetter raadt hiervoor gehard glas aan. Daarnaast wordt gehard glas ook toegepast voor glazen tussenwanden en – deuren en voor de beglazing in sanitaire ruimtes.
Meer over gehard glas

Draadglas
Bij dit veiligheidsglas is het netwerk van metaaldraad, dat zich in het glas bevindt, duidelijk zichtbaar. Het heeft dus naast bescherming tegen glasbreuk ook een inbraakwerend effect. Met name voor bedrijven in Assen een goede keuze als het om veiligheidsglas gaat.
Meer over draadglas

Twijfel je tussen de verschillende soorten veiligheidsglas? Neem dan contact op met ons of raadpleeg jouw glaszetter uit de regio Assen voor meer informatie en uitgebreid advies.
Meer over veiligheidsglas