Wij zijn bereikbaar, ook voor spoed: bel 088 - 115 5622 of gebruik het contact formulier
Zwartenberg-header
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Glaszetter in Gouda

Heeft u een professionele, betrouwbare en ervaren glaszetter nodig voor uw nieuwbouwproject in Gouda, vervanging van uw huidige beglazing of het herstellen van glasschade?

Zwartenberg is dé glaszetterspecialist, met ruim 25 jaar ervaring. Wij werken met een landelijk netwerk van alleen de beste glaszetters. Zij werken vakkundig, efficiënt, zijn uiterst betrouwbaar en hanteren scherpe tarieven. Ook in de regio Gouda hebben wij de perfecte glaszetter voor u beschikbaar. Via onze website vraagt u eenvoudig en kosteloos offertes aan. U ontvangt meerdere offertes en kiest daarna zelf aan welke glaszetter u uw klus uitbesteedt. Het zoeken van een glaszetter in Gouda via ons netwerk, levert u vele voordelen op:

 • U hoeft zich geen zorgen te maken om het vakmanschap en de betrouwbaarheid van de glaszetter. Dit hebben wij al voor u uitgezocht en beoordeeld. Alleen de beste glaszetters uit de regio Gouda maken deel uit van ons netwerk.
 • U zit niet vast aan verplichtingen; het opvragen van informatie, advies en offertes is geheel vrijblijvend. Een stukje service van Zwartenberg voor u, als consument.
 • Het aanvragen van offertes is kosteloos. U betaalt ons niets en bent ons tot niets verplicht. Wij delen graag belangeloos met u de prijzen van elke glaszetter uit Gouda en omgeving.

We willen er zeker van zijn dat u een betrouwbare glaszetter krijgt en u niet voor verrassingen komt te staan, omdat we trots zijn op ons vak!

Glasschade in Gouda?

Glasschade kan uiteenlopende oorzaken hebben; een heftige storm of plotselinge windvlaag, vandalisme, een inbraak… En ook binnenhuis gebeuren er weleens ongelukjes met glazen deuren of tussenramen. Een deur die per ongeluk te hard dichtklapt, kinderen die met de bal spelen in de gang, een deur met glas die door de tocht dicht slaat… Natuurlijk wilt u uw glas zo snel mogelijk hersteld hebben. Via ons netwerk komt u razendsnel in contact met een erkende glaszetter uit Gouda en omgeving, ook voor spoedgevallen! Hiervoor vult u eenvoudigweg het contactformulier op onze website in of u belt met ons landelijke nummer. Wij zoeken zo spoedig mogelijk contact met meerdere

glaszetters uit Gouda omgeving. U kiest uiteindelijk zelf welke glaszetter uw glasschade komt herstellen.

In sommige gevallen is het glas eenvoudig te herstellen en is de klus zo geklaard, maar het kan ook voorkomen dat uw gehele ruit vervangen moet worden. Onze glasspecialist uit Gouda zal met u overleggen welk soort glas hij zal plaatsen. Wilt u hetzelfde soort beglazing als u reeds had, of liever een ander soort glas? Was u al voornemens de beglazing te vervangen, dan is dit een ideaal moment om een nieuw soort te laten plaatsen. Benieuwd naar de glassoorten die de glaszetter uit Gouda kan plaatsen? Lees dan gauw verder!

Toen we te maken kregen met een glasschade wilden we snel een goede glaszetter hebben die alles weer zou oplossen. Gelukkig was deze snel bij ons op…

Dhr. Lamotte uit Amsterdam

Handig om diverse glaszetters met elkaar te vergelijken op prijs en kwaliteit. Wij hebben nu tegen lage kosten onze kapotte ramen laten vervangen, ik zou…

Mevr. Kuit uit Drachten

Soorten glas

Onze glaszetters uit Gouda werken alleen met de meest hoogwaardige en duurzame soorten glas, die elk hun eigen voordelen hebben. Heeft u advies nodig bij de keuze van een glassoort? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We leggen graag gedetailleerd alles uit over de diverse glassoorten. In Gouda werkt de glaszetter met de volgende soorten glas:

Dubbel glas

 • U bespaart op de energiekosten, omdat dubbel glas beter isoleert
 • Dubbel glas beschermt beter tegen veranderende weersomstandigheden
 • De temperatuur binnenshuis blijft met dubbel glas stabieler
 • Ook ideaal als u hinder ondervindt van geluidsoverlast

Meer over dubbel glas

Veiligheidsglas

Bij veiligheidsglas heeft u keuze uit drie soorten, die alle drie inbraakwerend zijn en tevens minder kans op verwondingen geven in geval van glasbreuk, zoals het geval kan zijn bij een vervelende val of in verband met de veiligheid van kleine kinderen in huis. Daarnaast heeft veiligheidsglas als voordeel dat het tevens isolerend werkt. Veel voordelen in één glassoort, dus. De glaszetter in de regio Gouda werkt met de volgende soorten veiligheidsglas:

Gelaagd glas
Dit glas is praktisch ondoordringbaar, omdat er tussen de lagen glas speciale folie is geplaatst. Bij een glasbreuk barst het glas niet, maar wordt het bij elkaar gehouden. U kunt het vergelijken met een autoruit; deze is altijd van gelaagd glas gemaakt. In geval van een ‘sterretje in het glas’ door een steentje dat tegen de ruit gevlogen is, barst de ruit niet. Voor uw woning of bedrijfspand in Gouda heeft de glaszetter twee soorten gelaagd glas beschikbaar: enkelzijdig en dubbelzijdig gelaagd glas.
Meer over gelaagd glas

Draadglas
Ook dit veiligheidsglas wordt bij een breuk bij elkaar gehouden door het draadraster dat in het glas verwerkt is. Houd er echter rekening mee dat het draadraster zichtbaar is. Deze beglazing zie je vooral bij bedrijven en op industrieterreinen; het heeft een afschrikkend effect op inbrekers. Hij weet toch al dat het hem niet lukt erdoorheen te komen.
Meer over draadglas

Gehard glas
Gehard glas breekt veel minder snel dan ander glas, omdat het vijf keer harder is. Mocht er onverhoopt toch een breuk ontstaan, dan barst het glas in duizenden kleine stukjes uit elkaar, wat de kans op verwondingen nihil maakt. Voor binnendeuren met glas, balkon-, loggia- en schuifdeuren ideaal. Onze glaszetter gebruikt deze glassoort ook in badkamers, voor glazen douchedeuren en schermen.
Meer over gehard glas

Overleg met de glaszetter uit Gouda welk soort veiligheidsglas het beste past bij uw situatie en persoonlijke voorkeuren.
Meer over veiligheidsglas

Isolatieglas

Isolatieglas houdt in de winter de warmte binnen en in de zomer de warmte buiten. U heeft keuze uit HR, HR+ en HR++. Het spreekt voor zich dat HR++ de hoogste isolerende waarde heeft. Echter, dit betekent niet dat u per definitie deze duurste glassoort nodig heeft. Dit is afhankelijk van uw woonsituatie, de overige isolerende materialen in uw huis en uiteraard ook uw persoonlijke voorkeuren. Onze glaszetter uit regio Gouda neemt graag met u door welk soort isolatieglas voor uw (bedrijfs)pand het meest geschikt is en voor u de meeste voordelen oplevert.
Meer over isolatieglas

Brandwerend glas

Wilt u uw woning of bedrijf in Gouda extra goed beveiligen tegen brand? Kies dan voor brandwerend glas. De glaszetter werkt met drie verschillende soorten brandwerend glas. Hoewel elke soort zijn eigen voordelen en toepassingen heeft, hebben ze alle drie als hoofddoel om brand te vertragen. Bij brand kunnen normale ramen, door de hoge temperatuurstijging, al gauw barsten. De brand krijgt dan de kans extra snel door te slaan. De glaszetter werkt met de volgende soorten brandwerend glas:

 • Gehard veiligheidsglas zonder coating; door de andere voorspanning werk gehard glas brandvertragend
 • Gehard veiligheidsglas met coating; de coating zorgt nog eens extra voor minder stralingen van brand.
 • Gehard veiligheidsglas met giethars; als er brand ontstaat, zorgt de giethars voor een isolerende laag

Voor meer informatie of voor advies over onze soorten brandwerend glas, kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.
Meer over brandwerend glas

Voorzetramen

Voorzetramen – ramen die voor uw ramen geplaatst worden – hebben een isolerende werking, maar ze doen geen afbreuk aan de uitstraling van uw woning, bijvoorbeeld als u originele glas-in-lood ramen heeft. Met voorzetramen geniet u dus van de voordelen van isolatie- of dubbel glas, zonder afbreuk te doen aan uw huidige ramen. Voor de authentieke woningen in Gouda dus ideaal! De glaszetter levert en plaatst voorzetramen in elke gewenste afmeting en vorm.
Meer over voorzetramen

Figuurglas

Figuurglas is een decoratieve glassoort. Aan een zijde wordt dit glas met een patroon of motief van uw keuze bewerkt. Hoewel wij in de regio Gouda standaard al de keuze uit maar liefst 50 patronen en motieven aanbieden, kan de glaszetter ook aan de slag met een motief of patroon op maat, afgestemd op uw wensen.
Meer over figuurglas

Glas-in-lood

De glaszetter uit regio Gouda herstelt beschadigde glas-in-lood ramen of vervaardigt juist geheel nieuwe glas-in-lood ramen voor u, bijvoorbeeld als u uw herenhuis of jarendertig woning in Gouda in originele staat wilt terugbrengen. Zelfs huizen waar van oorsprong geen glas-in-loodramen in zaten, krijgen een prachtig, sfeervol karakter met het laten zetten van glas-in-lood ramen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand? Neem dan contact met ons op voor een specialistische glaszetter in de regio Gouda.
Meer over glas-in-lood

Wij hebben voor onze nieuwe schuur gekozen voor figuurglas. Het is een antiek schuurtje en dit past daar naadloos bij. Ik kon nergens dergelijk glas vinden tegen…

Dhr. Recer uit Deventer

Door de snelle service van jullie glaszetter was ons bedrijfspand weer voorzien van veilig dubbel glas tegen inbraak. Bedankt voor jullie vriendelijke service…

Mevr. Phillipsen uit Almere

Al 25 jaar ervaring

Of het nu gaat om glasschade, een renovatieklus of juist een nieuwbouwproject; als het gaat om het vervangen of plaatsen van glas is glaszetter Zwartenberg al meer dan 25 jaar een begrip. Door onze jarenlange ervaring en met 200+ vakkundige en professionele glaszetters in ons netwerk, garanderen wij topkwaliteit, maar ook een vlotte afhandeling. In geval van glasschade is uw nieuwe raam binnen 24 uur vervangen of gerepareerd. Ook in Gouda!
Direct contact opnemen

Op zoek naar een glaszetter in Gouda

Of u nu op zoekt bent naar een glaszetter die werkzaam is in de regio Gouda voor het herstellen van glasschade, voor het laten vervangen van uw huidige beglazing of op zoek bent naar geheel nieuwe beglazing; bij ons bent u aan het juiste adres. Met ons grote netwerk van erkende en betrouwbare glaszetters, hebben we ook in Gouda en directe omgeving de perfecte glaszetter voor u. Neem voor vrijblijvend en kosteloos advies, meer informatie of het laten opstellen van offertes contact op met Zwartenberg en laat u verrassen door onze scherpe tarieven van onze glaszettersbedrijven in de regio Gouda.

Door de transparante, frisse en lichte uitstraling wordt er in woningen en bedrijfspanden steeds vaker grotere oppervlakken met glas geplaatst.

Meer lezen over veiligheidsglas...

Glassoorten die met een patroon worden bewerkt noemen we figuurglas. Aan de oppervlakte van het glas worden de patronen aangebracht.

Meer lezen over figuurglas...

Overal in Nederland staat onze glaszetter voor u klaar, dus ook bij u in de regio. Bekijk alle vestigingen in uw regio.

Kom in contact met specialisten

25 jaar kennis & ervaring

Dit jaar bestaat Zwartenberg 25 jaar! We zijn in het verleden gestart met een vestiging in Apeldoorn en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een landelijk netwerk. Totaal hebben we nu 224 vestigingen door heel Nederland. Er is dus altijd een erkende glaszetter bij u in de buurt!

glaszetter-zwartenberg