Wij zijn bereikbaar, ook voor spoed: bel 088 - 115 5622 of gebruik het contact formulier
Zwartenberg-header

Glaszetter Houten, Zwartenberg al 25 jaar een begrip

Heeft u glasschade en is uw ruit gebroken? Of bent u op zoek naar een glaszetter die u voorziet van deskundig advies bij het vervangen van enkel door dubbel glas? Maak dan gebruik van 25 jaar kennis en ervaring van glaszetter Zwartenberg in Houten. Wanneer u een afspraak met ons wilt maken hoeft u alleen het contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens vrijblijvend contact met u op.

Besparen met dubbel glas

Veel ruimtes in woningen zijn nog voorzien van enkel glas. Niet zo vreemd, want vroeger werd enkel glas standaard geplaatst. Nu weten we dat we enorm kunnen besparen op onze energierekening door dubbel glas of HR glas te laten plaatsen. Onze glaszetter in Houten geeft u graag advies over de mogelijkheden en over uw besparing per maand.

De kracht van onze glaszetters in Houten

De uitspraak ‘eendracht maakt machtig’ is bij glaszetter Zwartenberg op het lijf geschreven. Doordat wij inmiddels 224 vestigingen door heel Nederland hebben, zijn we u altijd snel van dienst in Houten. Wanneer wij niet de juiste glassoorten beschikbaar hebben, dan rijden we kosteloos naar de dichtstbijzijnde vestiging om het voor u op te halen. Wij hebben een groot netwerk, zodat u altijd op ons kunt rekenen. Uw beglazing is bij ons in goede handen.

Werkgebied informatie

Provincie: Utrecht
Gemeente: Houten
Wijken: Dorp - Den Oord - De Lobben - De Weerwolf - De Meent - Tiellandt - Wulven - Centrum - Molenzoom - Schonenburg - Wernaar - De Geer - Rijsbrug - Ecologische Zone - Leebrug - De Hoon - Schonauwen - Castellum - Wisselspoor - Loerik - Overdam - Hofstad - Rondweg - Doornkade - Het Rondeel - De Schaft - De Meerpaal - Rondo - Weteringhoek - Kruisboog - Buitengebied

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij wilden dubbel glas hebben in onze woonkamer. We wilden graag goed advies en niet teveel betalen. Nou, dat is gelukt via Zwartenberg. Top bedrijf dat…

Dhr. Lage uit Leiden

Toen we te maken kregen met een glasschade wilden we snel een goede glaszetter hebben die alles weer zou oplossen. Gelukkig was deze snel bij ons op…

Mevr. Keijzer uit Almere

Glassoorten die wij leveren

Er zijn vele soorten glas met verschillende eigenschappen. Hieronder hebben we enkele meest voorkomende glassoorten op een rijtje gezet die wij altijd kunnen leveren en plaatsen in Houten en omgeving.

Dubbel glas

Het voordeel van dubbel glas of HR glas is dat deze zorgt voor een betere isolering van uw woning. Een uitstekende investering voor een lagere maandelijkse energierekening.
Meer over dubbel glas

Glas in lood

Voor het nieuw laten plaatsen, vervangen of herstellen van kunt u bij ons terecht. Onze glaszetter in Houten heeft de kennis en ervaring op het gebied van glas in lood.
Meer over glas in lood

Werkgebied

Overal in Nederland staat onze glaszetter voor u klaar, dus ook bij u in Houten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.
Direct een afspraak maken

Onze glaszetters in Houten staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact met glaszetter Zwartenberg

Onze vestiging in Houten telt momenteel 24 glaszetters en 5 parttime medewerkers. De laatste jaren zijn wij groeiende en de vraag naar onze dienstverlening neemt toe. Door ons ruime personeelsbestand zijn wij u altijd van dienst bij glasschade. Maar ook voor uw nieuwbouw en verbouwprojecten kunt u rekenen op de kwaliteit en service van Zwartenberg.

Wanneer u vragen heeft of advies wilt over uw glasschade en/of glasproject, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze vestiging in Houten door hiernaast het contactformulier in te vullen. Wij nemen spoedig contact met u op.

Even voorstellen

Mijn naam is Johan Zwartenberg, eigenaar van de vestiging in Houten. Wanneer u op zoek bent naar een glaszetter voor glasschade, een verbouw- of nieuwbouwproject dan sta ik, samen met mijn team, graag voor u klaar. Wij staan garant voor gerichte service, hoge kwaliteit en snelle oplevering. Heeft u vragen of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veiligheid is belangrijk en met name in bedrijfspanden wordt er vaak gekozen voor brandwerend glas.

Meer lezen over brandwerend glas...

Wilt u er in de winter lekker warm bijzitten en in de zomer de warmte buiten houden? Kies dan voor isolatieglas.

Meer lezen over isolatieglas...

Overal in Nederland staat onze glaszetter voor u klaar, dus ook bij u in de regio. Bekijk alle vestigingen in uw regio.

Kom in contact met specialisten

25 jaar kennis & ervaring

Dit jaar bestaat Zwartenberg 25 jaar! We zijn in het verleden gestart met een vestiging in Apeldoorn en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een landelijk netwerk. Totaal hebben we nu 224 vestigingen door heel Nederland. Er is dus altijd een erkende glaszetter bij u in de buurt!

glaszetter-zwartenberg