De snelste glaszetter van Nederland

Wij helpen met onze 24/7 service iedereen, altijd en overal in Nederland. Bij glasschade zijn wij binnen 30 minuten op locatie. Bel ons op: 088-1155622

Wij zijn open

Contact mogelijkheden

24/7 bereikbaar

088-1155622

Binnen 30 min. op locatie

Overal in Nederland

Afhandeling met verzekering

Geen gedoe voor jou

Zoek je een glaszetter in Zwolle?

Of het nu gaat om het herstellen van glasschade, het laten vervangen van huidige beglazing of juist het laten plaatsen van binnen- en buitenramen in jouw nieuwbouwwoning; Zwartenberg heeft voor jou de ideale glaszetter in Zwolle klaar staan. Zwartenberg heeft 30 jaar ervaring als het om glaszetten gaat. Wij hebben een uitgebreid netwerk van ruim 200 erkende glaszetters door heel Nederland. Dus ook in Zwolle en directe omgeving hebben wij een glaszetter voor jou beschikbaar. Niet elke glaszetter kan zomaar deelnemen aan ons netwerk. Wij screenen elke glaszetter op o.a.:

 • vakmanschap
 • betrouwbaarheid
 • professionaliteit
 • correcte werkwijze
 • efficiëntie
 • klantvriendelijkheid

Alleen de beste glaszetters worden opgenomen in ons landelijke netwerk. Zo garanderen wij onze klanten altijd de beste en snelste service.

Onze werkwijze

Glasschade in Zwolle? Heb je glasschade en zoek je een glaszetter uit de regio Zwolle die zo spoedig mogelijk ter plaatse is om het glas te herstellen of te vervangen? Neem dan contact op via het contactformulier of – nog sneller – telefonisch. Wij komen dan binnen 30 minuten langs!

 • Snel en vakkundig

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week

 • Afhandeling met verzekering

 • 15 jaar garantie

beoordelingen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door de snelle service van jullie glaszetter was ons bedrijfspand weer voorzien van veilig dubbel glas tegen inbraak. Bedankt voor jullie vriendelijke service…

Dhr. Lambregt uit Eindhoven

Toen we te maken kregen met een glasschade wilden we snel een goede glaszetter hebben die alles weer zou oplossen. Gelukkig was deze snel bij ons op…

Dhr. Melet uit Almere

Wij hebben voor onze nieuwe schuur gekozen voor figuurglas. Het is een antiek schuurtje en dit past daar naadloos bij. Ik kon nergens dergelijk glas vinden tegen…

Dhr. Hoedemakers uit Leiden

Nieuwe beglazing in Zwolle nodig?

Ben je bezig met een nieuwbouwproject in Zwolle of wil je je huidige beglazing laten vervangen, bijvoorbeeld voor veiligheidsglas, isolerend glas of brandwerend glas? Bel ons, of neem contact op middels het contactformulier. Wij laten meerdere glaszetters uit Zwolle kosteloos en vrijblijvend een offerte opstellen. Daarna is de keuze aan jou. Welke glaszetter sluit het beste aan op jouw woonwensen en -voorkeuren en past binnen het budget voor beglazing? En ben je nog niet tevreden met de aanbiedingen? Dan zoeken we verder voor je. Wij willen het beste voor elke klant en zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Raam-vervangen

Glasschade, wat nu?

Glasschade kan verschillende oorzaken hebben.
Spelende kinderen in de tuin en een voetbal door de ruit?
Een onverwachte harde windvlaag waardoor het raam hard is dichtgeklapt?
Of heb je helaas te maken gehad met de gevolgen van vandalisme of inbraak?

In het laatste geval is het verstandig eerst contact op te nemen met de politie in regio Zwolle en de verzekeraar. Soms kan het nodig zijn om foto’s te maken of om de schade te laten zoals hij is voor een (sporen)onderzoek. Daarnaast adviseren wij al onze klanten met glasschade om niet zelf de scherven op te ruimen. De glaszetter zal dit op nette en vooral veilige wijze voor je oplossen. Voorkom gevaarlijke situaties!

Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op – telefonisch of middels het contactformulier – zodat de glasschade binnen 24 uur hersteld wordt door een erkende glaszetter uit de regio Zwolle. Soms is de glasschade te herstellen; in andere gevallen kan het nodig zijn dat de glaszetter de volledige beglazing moet vervangen. In dat geval kun je kiezen voor hetzelfde glas dat je al had, maar het is ook mogelijk voor een nieuwe glassoort te kiezen. De glaszetter legt je alles uit over de verschillende soorten beglazing en adviseert je graag.

Glaszetter in Zwolle nodig?

Met Zwartenberg ben je verzekerd van een professionele glaszetter bij jou uit de regio Zwolle. Of je nu op zoek bent naar een glaszetter uit Zwolle voor het herstellen van glasschade, voor het laten vervangen van de huidige beglazing of op zoek bent naar geheel nieuwe beglazing; bij ons ben je aan het juiste adres. Neem voor vrijblijvend en kosteloos advies, informatie of het laten opstellen van een offerte direct contact op met Zwartenberg. Ook voor het snel en veilig herstellen en afhandelen van glasschade ben je bij ons aan het juiste adres.
Direct een afspraak maken

Glassoorten

Een glaszetter van Zwartenberg werkt met uiteenlopende soorten glas. Van het alom bekende, authentieke enkele glas tot de allernieuwste soorten isolerende beglazing. Zelfs glas-in-lood en sierbeglazing zijn mogelijk in Zwolle. Hieronder geven we alvast een beknopt overzicht van al onze glassoorten. Heb je nadien vragen of wil je meer informatie? Neem dan zeker even contact met ons op!

Enkel glas

Vroeger was enkel glas de standaard. Tegenwoordig wordt het steeds minder gebruikt, aangezien het slecht isoleert en minder veilig is dan nieuwere glassoorten. Heb je een authentieke woning in Zwolle of glas-in-lood-ramen? Grote kans dat er enkel glas gebruikt is. Je zou deze ramen kunnen voorzien van een coatinglaag, zodat de isolerende waarde beter wordt. Ook bieden voorzetramen – waarover verderop meer – een goede bescherming en betere isolatie voor enkel glas. Daarnaast gebruikt onze glaszetter enkel glas voor sierbeglazing binnenshuis. Denk hierbij aan een glazen wand in de keuken of deuren voorzien van sierbeglazing, voor meer licht en een ruimtelijk effect in huis.

Meer over enkel glas

Glas-fabriek

Voorzetramen

Bezit je een authentieke woning in Zwolle, met bijvoorbeeld enkel glas of glas-in-loodramen en wil je wel de voordelen van isolerende beglazing, maar niet de originele ramen vervangen? Dan is het laten zetten van voorzetramen door onze glaszetter een perfecte keuze. Zoals de naam al zegt, wordt er een extra raam voor jouw huidige ramen geplaatst. De glaszetter maakt het voorzetraam perfect op maat en passend bij de huidige beglazing.
Meer over voorzetramen

Figuurglas

Figuurglas, ofwel decoratief glas, wordt voornamelijk binnenshuis gebruikt. Maar ook ter verfraaiing van jouw kantoorpand in Zwolle biedt figuurglas vele mogelijkheden. Heb je zelf al een patroon of motief in gedachten of mag de glaszetter jou kennis laten maken met de ruim vijftig bestaande patronen? En heb je een specifieke wens voor een patroon? Ook dan is er in de regio Zwolle een glaszetter die hiermee aan de slag kan gaan.
Meer over figuur glas

Isolatieglas

De mate van isolatie wordt aangeduid met HR, HR+ en HR++, waarbij de HR++ de hoogste isolerende waarde heeft. Dit houdt niet automatisch in dat je altijd voor HR++ hoeft te gaan. Sommige woningen, zoals recente nieuwbouwwoningen in Zwolle, zijn al dusdanig goed geïsoleerd, dat je misschien al voldoende hebt aan dubbel glas waarmee je uiteindelijk een even hoog rendement behaalt als met een duurder isolatieglas. Laat je dus goed adviseren door de glaszetter alvorens je een keuze maakt.
Meer over isolatieglas

Onze beloftes

Zwartenberg is al een kwart eeuw een begrip als het om glaszetten gaat. Door onze ruime ervaring en samenwerking met de beste glaszetters, kunnen wij je een aantal belangrijke beloftes doen:

 • Wij werken alleen samen met professionele, gecertificeerde glaszetters die hart hebben voor hun vak en weten wat klantvriendelijkheid is.
 • Informatie, adviezen en offertes zijn bij ons altijd vrijblijvend en kosteloos.
 • De keuze is altijd aan jou. Je ontvangt van elke beschikbare glaszetter uit regio Zwolle een offerte. Je kiest de glaszetter voor jouw klus. En zit er geen een offerte bij waar je tevreden over bent? Dan ben je tot niks verplicht. Je komt nooit voor vervelende verrassingen te staan.
 • In geval van glasschade garanderen wij dat de schade binnen 24 uur door een erkende glaszetter uit de regio Zwolle hersteld wordt. Bovendien draagt de glaszetter er zorg voor dat alle glassplinters, scherven en overig schadeafval netjes en veilig afgevoerd worden.

Dubbel glas

Dubbel glas, dat uit meerdere laagjes glas bestaat, isoleert aanzienlijk beter dan enkel glas. Hierdoor bespaar je een hoop op je energiekosten en blijft de temperatuur binnenshuis stabieler. Wil je nog beter isoleren? Kies dan voor dubbel glas met een isolerende laag; isolerend glas. Hieronder lees je meer over isolatieglas.
Meer over dubbel glas

Brandwerend glas

Bedrijven en woningen in Zwolle worden extra goed beveiligd tegen brand middels brandwerend glas. De drie soorten brandwerend glas die de glaszetter voor je kan plaatsen zijn:

 • Gehard veiligheidsglas zonder coating
  Dit veiligheidsglas werkt brandvertragend door de andere voorspanning van het glas.
 • Gehard veiligheidsglas met coating
  Naast bovengenoemde brandvertragende werking, heeft deze glassoort als extra een coating die stralingen van brand tegenhoudt.
 • Gehard veiligheidsglas met giethars
  Evenals de andere twee brandwerende glassoorten werkt deze glassoort brandvertragend. Het giethars zorgt daarnaast voor een extra isolerende laag in geval van brand.

Meer over brandwerend glas

Glas-in-lood

Hoewel de meeste mensen bij glas-in-loodramen algauw denken aan oude woningen, herenhuizen of kerken, zijn er in Zwolle al diverse glas-in-loodramen gezet bij nieuwbouwprojecten. Deze ramen geven de woning een bijzondere, kunstzinnige en kleurrijke sfeer. Zoek je een glaszetter binnen ons netwerk die gespecialiseerd is in het zetten of herstellen van glas-in-loodramen? Neem dan zeker contact met ons op voor het vrijblijvend bespreken van alle mogelijkheden.
Meer over glas-in-lood

glas-spoed

Veiligheidsglas

Niet alleen bedrijfspanden in Zwolle zijn gebaat bij veiligheidsglas, ook als je voor thuis veiligheid hoog in het vaandel heeft, is veiligheidsglas een goede keuze voor jou. Heb je bijvoorbeeld een tussendeur met glas of een loggia met glazen toegangsdeur en kleine kinderen? Dan ben je er zeker van dat er geen nare ongelukken kunnen gebeuren. In Zwolle werkt de glaszetter met de volgende soorten veiligheidsglas:

 • Gelaagd glas
  Deze beglazing barst niet bij een glasbreuk, maar wordt bij elkaar gehouden. Zo ontstaan er bij een glasbreuk geen gevaarlijke scherven. Dit komt door de speciale folie die tussen de glaslagen geplaatst is. Denk bijvoorbeeld aan autoglas; autoglas is ook gelaagd en barst niet als er een steentje tegenaan vliegt; er ontstaat een ‘sterretje in het glas’.
 • Gehard glas
  Deze glassoort is ongeveer vijf keer zo hard als normaal glas, door een speciale thermische behandeling. En mocht het glas toch breken, dan valt het in duizenden kleine stukjes uiteen, in plaats van gevaarlijke, scherpe glasscherven. Ideaal voor toepassingen in de badkamer, zoals douchedeuren of op een terras als windscherm.
 • Draadglas
  Met name voor bedrijven in Zwolle ideaal; bij draadglas is voor eventuele ongenode gasten – inbrekers – al duidelijk zichtbaar dat het glas niet makkelijk te breken is. Bij draadglas is een duidelijk netwerk van metaaldraad zichtbaar. Veilig dus, als het aankomt op ongelukken, maar tevens inbraakwerend.

Twijfel je tussen de verschillende soorten veiligheidsglas? Neem dan contact op met ons of raadpleeg jouw glaszetter uit de regio Zwolle voor meer informatie en uitgebreid advies.
Meer over veiligheidsglas