De snelste glaszetter van Nederland

Wij helpen met onze 24/7 service iedereen, altijd en overal in Nederland. Bij glasschade zijn wij binnen 30 minuten op locatie. Bel ons op: 088-1155622

beoordelingen

Wij zijn open

Contact mogelijkheden

24/7 bereikbaar

088-1155622

Binnen 30 min. op locatie

Overal in Nederland

Afhandeling met verzekering

Geen gedoe voor jou

Isolatieglas

Wil je er in de winter lekker warm bijzitten en in de zomer de warmte buiten houden? Kies dan voor isolatieglas. De naam zegt het al; deze glassoort isoleert de woning en zorgt er dus voor dat je minder energie hoeft te gebruiken. Isolatieglas bestaat uit twee of meerdere glasbladen. Deze bladen worden door een afstandshouder aan de rand van het glas bij elkaar gehouden. De afstandshouders zijn gevuld met een droogmiddel en de glasranden zijn gedicht met een speciale kit. De ruimte tussen de bladen is gevuld met droge lucht, dat zorgt voor de isolerende werking.

HR, HR+ en HR++

Als je isolatieglas laat plaatsen in je woning of bedrijfspand, dan kun je ook nog kiezen tussen HR, HR+ of HR++. Deze hoogrendementsbeglazing heeft een betere warmte-isolatie dan normaal dubbel glas. Bij deze typen beglazing is namelijk één zijde van het glas in de spouw voorzien van een dun metaallaagje, dat nauwelijks is te zien maar wel een isolerende werking heeft. Daarnaast is de spouw niet gevuld met droge lucht, maar met een speciaal gas. Het verschil tussen HR, HR+ en HR++ zit in het metaallaagje en dit gas. Hoe beter deze gasvullingen en hoe effectiever het metaallaagje, hoe beter de isolatie.

Kies voor comfort en minder energieverbruik

Geen tocht meer in huis? Kies dan voor isolatieglas. Eén van onze specialisten adviseert je graag over de juiste soort hoogrendementsbeglazing voor jouw woning of bedrijfspand.

En wist je dat isolatieglas steeds meer wordt verbeterd en dat je tegenwoordig ook kunt kiezen voor eigenschappen als zonwerend, zelfreinigend, geluidswerend en/of brandwerend? Laat je vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden.

Een expert via deze website heeft onze glasschade snel en kundig opgelost. Het was al laat in de avond maar alsnog werd het probleem direct opgelost waardoor…

Dhr. Mallien uit Deventer

garantie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.