Isolatieglas

Wil je er in de winter lekker warm bijzitten en in de zomer de warmte buiten houden? Kies dan voor isolatieglas. De naam zegt het al; deze glassoort isoleert de woning en zorgt er dus voor dat je minder energie hoeft te gebruiken. Isolatieglas bestaat uit twee of meerdere glasbladen. Deze bladen worden door een afstandshouder aan de rand van het glas bij elkaar gehouden. De afstandshouders zijn gevuld met een droogmiddel en de glasranden zijn gedicht met een speciale kit. De ruimte tussen de bladen is gevuld met droge lucht, dat zorgt voor de isolerende werking.

glaszetter-werkzaamheden.png

HR, HR+ en HR++

Als je isolatieglas laat plaatsen in je woning of bedrijfspand, dan kun je ook nog kiezen tussen HR, HR+ of HR++. Deze hoogrendementsbeglazing heeft een betere warmte-isolatie dan normaal dubbel glas. Bij deze typen beglazing is namelijk één zijde van het glas in de spouw voorzien van een dun metaallaagje, dat nauwelijks is te zien maar wel een isolerende werking heeft. Daarnaast is de spouw niet gevuld met droge lucht, maar met een speciaal gas. Het verschil tussen HR, HR+ en HR++ zit in het metaallaagje en dit gas. Hoe beter deze gasvullingen en hoe effectiever het metaallaagje, hoe beter de isolatie.

Kies voor comfort en minder energieverbruik

Geen tocht meer in huis? Kies dan voor isolatieglas. Eén van onze specialisten adviseert je graag over de juiste soort hoogrendementsbeglazing voor jouw woning of bedrijfspand.

En wist je dat isolatieglas steeds meer wordt verbeterd en dat je tegenwoordig ook kunt kiezen voor eigenschappen als zonwerend, zelfreinigend, geluidswerend en/of brandwerend? Laat je vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden.

  • Werkgebied Nederland

    Overal binnen 30 minuten

  • Reactietijd

    Zo snel mogelijk

  • Telefoon

    Bel gratis tel: 088-1155622 

johanzwartenberg.jpg

Contact

...

Bel gratis 088-1155622 of vul onderstaand formulier in.
Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!

Scroll naar boven