Wij zijn bereikbaar, ook voor spoed: bel 088 - 115 5622 of gebruik het contact formulier
Zwartenberg-header

Isolatieglas

Wilt u er in de winter lekker warm bijzitten en in de zomer de warmte buiten houden? Kies dan voor isolatieglas. De naam zegt het al; deze glassoort isoleert uw woning en zorgt er dus voor dat u minder energie hoeft te gebruiken. Isolatieglas bestaat uit twee of meerdere glasbladen. Deze bladen worden door een afstandshouder aan de rand van het glas bij elkaar gehouden. De afstandshouders zijn gevuld met een droogmiddel en de glasranden zijn gedicht met een speciale kit. De ruimte tussen de bladen is gevuld met droge lucht, dat zorgt voor de isolerende werking.

HR, HR+ en HR++

Als u isolatieglas laat plaatsen in uw woning of bedrijfspand, dan kunt u ook nog kiezen tussen HR, HR+ of HR++. Deze hoogrendementsbeglazing heeft een betere warmte-isolatie dan normaal dubbel glas. Bij deze typen beglazing is namelijk één zijde van het glas in de spouw voorzien van een dun metaallaagje, dat nauwelijks is te zien maar wel een isolerende werking heeft. Daarnaast is de spouw niet gevuld met droge lucht, maar met een speciaal gas. Het verschil tussen HR, HR+ en HR++ zit in het metaallaagje en dit gas. Hoe beter deze gasvullingen en hoe effectiever het metaallaagje, hoe beter de isolatie.

Kies voor comfort en minder energieverbruik

Geen tocht meer in huis? Kies dan voor isolatieglas. Eén van onze specialisten adviseert u graag over de juiste soort hoogrendementsbeglazing voor uw woning of bedrijfspand.

En wist u dat isolatieglas steeds meer wordt verbeterd en dat u tegenwoordig ook kunt kiezen voor eigenschappen als zonwerend, zelfreinigend, geluidswerend en/of brandwerend? Laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden.

Handig om diverse glaszetters met elkaar te vergelijken op prijs en kwaliteit. Wij hebben nu tegen lage kosten onze kapotte ramen laten vervangen, ik zou…

Dhr. Ouwerkerk uit Apeldoorn

Toen we te maken kregen met een glasschade wilden we snel een goede glaszetter hebben die alles weer zou oplossen. Gelukkig was deze snel bij ons op…

Mevr. Bosch uit Utrecht

De meest gebruikte en voordeligste dubbel glas vind u bij ons. Dubbel glas bestaat uit twee lagen glas gevuld met lucht. Dit glassoort is tevens goed voor uw energierekening.

Meer lezen over dubbel glas...

Dit type glas zien we steeds meer terugkomen in woningen en bedrijfspanden. Niet verwonderlijk want glas in lood geeft extra karakter aan uw ruimte.

Meer lezen over glas in lood...

Overal in Nederland staat onze glaszetter voor u klaar, dus ook bij u in de regio. Bekijk alle vestigingen en selecteer uw plaats om met ons in contact te komen.

Bekijk al onze vestigingen...

25 jaar kennis & ervaring

Dit jaar bestaat Zwartenberg 25 jaar! We zijn in het verleden gestart met een vestiging in Apeldoorn en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een landelijk netwerk. Totaal hebben we nu 224 vestigingen door heel Nederland. Er is dus altijd een erkende glaszetter bij u in de buurt!

glaszetter-zwartenberg