Superscreen

Superscreen is een folie die beschermt tegen uv-straling. De folie is toepasbaar voor ruiten. Superscreen is gemaakt van polymeer (PVC).

glaszetter-werkzaamheden.png

Voordelen

Het grootste voordeel van superscreen is dat het beschermt tegen Uv-straling. Superscreen houdt de Uv-straling tegen zonder verlies van licht. Het zonlicht blijft zodanig zichtbaar dat men het verschil niet ziet tussen het wel of niet gebruiken van superscreen. Een ander voordeel van superscreen is de kwaliteit, het folie gaat jarenlang mee. Verder zal superscreen niet snel scheuren vanwege de hoge flexibiliteit, sterkte en scheur resistentie. Superscreen is bestand tegen brokstukken die tegen het raam vliegen en zal vliegen en insecten buitenhouden.

Toepassingen

Het belangrijkste doel van superscreen is beschermen tegen Uv-straling. Gebouwen die objecten moeten behouden van Uv-straling zouden er goed aan doen superscreen te instaleren. Denk bij dit soort gebouwen aan museums. Veel objecten in het museum moeten beschermd worden tegen Uv-straling. Uv-straling kan ervoor zorgen dat kunstwerken eerder verouderen. De kleuren zullen namelijk sneller verbleken en de materialen zullen sneller verouderen. Door steeds meer instellingen is superscreen in gebruik genomen om de kostbare bezittingen te beschermen tegen Uv-straling.

Vragen?

Heb je vragen over superscreen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op.

  • Werkgebied Nederland

    Overal binnen 30 minuten

  • Reactietijd

    Zo snel mogelijk

  • Telefoon

    Bel gratis tel: 088-1155622 

johanzwartenberg.jpg

Contact

...

Bel gratis 088-1155622 of vul onderstaand formulier in.
Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!

Scroll naar boven