De snelste glaszetter van Nederland

Wij helpen met onze 24/7 service iedereen, altijd en overal in Nederland. Bij glasschade zijn wij binnen 30 minuten op locatie. Bel ons op: 088-1155622

beoordelingen

Wij zijn open

Contact mogelijkheden

24/7 bereikbaar

088-1155622

Binnen 30 min. op locatie

Overal in Nederland

Afhandeling met verzekering

Geen gedoe voor jou

Veiligheidsglas

Door de transparante, frisse en lichte uitstraling wordt er in woningen en bedrijfspanden steeds vaker grotere oppervlakken met glas geplaatst. De toepassing van glas mag niet ten koste gaan van je persoonlijke veiligheid of beveiliging van  jouw woning of bedrijfspand. Zwartenberg is gespecialiseerd in veiligheidsglas en zorgt graag voor optimale veiligheid.

Kies je voor veiligheidsglas, omdat je kleine kinderen hebt rondlopen en je de kans op een verwonding door glas wilt voorkomen? En wil je je woning beveiligen tegen inbraak? Kies dan voor gelaagd glas, gehard glas of draadglas.

Gelaagd glas

Bij normaal glas ontstaan bij een breuk gevaarlijke scherven. Bij gelaagd glas wordt er PVB folies tussen de verschillende glaslagen geplaatst. Hierdoor barst het glas niet bij een breuk, maar wordt het bij elkaar gehouden door de folie. Het glas wordt praktisch ondoordringbaar.

Draadglas

Veel bedrijven kiezen bij het plaatsen van nieuwe ruiten voor draadglas. Het ingelegde draadraster zorgen ervoor dat het glasscherven bij een breuk bij elkaar wordt gehouden. Aangezien de draden zichtbaar zijn in het glas, wordt er voor woningen niet vaak gekozen voor draadglas. Draadglas heeft naast een inbraakwerende functie, ook een brandwerende functie.

Gehard glas

Gehard glas wordt vaak toegepast op windschermen, douchedeuren, schuifdeuren of toegangsdeuren. Door een speciale thermische behandeling is deze glassoort ongeveer vijf keer harder dan normaal glas en daardoor ook minder breekbaar. Mocht het glas toch breken, dan valt het glas in duizenden stukjes uiteen en is de kans op verwonding klein.

Zwartenberg adviseert je graag over het juiste type glas voor jouw woning of bedrijfspand.

garantie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door de snelle service van jullie glaszetter was ons bedrijfspand weer voorzien van veilig dubbel glas tegen inbraak. Bedankt voor jullie vriendelijke service…

Dhr. Blonk uit Leiden

Wij wilden dubbel glas hebben in onze woonkamer. We wilden graag goed advies en niet teveel betalen. Nou, dat is gelukt via Zwartenberg. Top bedrijf dat…

Dhr. Arens uit Eindhoven