Wij zijn bereikbaar, ook voor spoed: bel 088 - 115 5622 of gebruik het contact formulier
Zwartenberg-header

Voorzetramen

U wilt uw woning beter isoleren, maar dubbel glas is in uw huis niet mogelijk of is niet wenselijk? Voorzetramen bieden dan uitkomst. De naam zegt het eigenlijk al, voorzetramen worden voor uw huidige ramen geplaatst. Heeft u een oud huis met schuiframen of heeft u originele glas-in-lood panelen? Dit kunt u niet zomaar vervangen door dubbel glas, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling. Voorzetramen kunnen zowel aan de binnen als buitenkant van uw huis worden geplaatst. Ze kunnen zo bevestigd worden dat het aanzicht van het huis niet verandert.

Veel mogelijkheden met voorzetramen

Voorzetramen biedt u veel mogelijkheden. Zo kunnen de voorzetramen in iedere mogelijke vorm worden geplaatst; van boogramen en cirkelvormig tot rechthoekig. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de voorzetramen in de zomer weg te halen en in de winter terug te plaatsen. Voorzetramen zijn namelijk erg gemakkelijk te bevestigen. Tot slot heeft u nog de keuze om een frame te laten plaatsen met scharnieren of zonder. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Isolerende werking

De meest voorkomende reden voor het laten plaatsen van voorzetramen is de isolerende werking. Panden met enkel glas verliezen in de winter veel warmte en in de zomer kan de temperatuur hoog oplopen. Door voorzetramen te plaatsen voorkomt u deze problemen.

Het glas biedt samen de gecreëerde tussenruimte bescherming tegen temperatuurverschillen en tocht. Naast een isolerende werking kunt u voorzetramen ook laten plaatsen om geluidsoverlast tegen te gaan of de kans op vandalisme en inbraak te verkleinen.

Door de snelle service van jullie glaszetter was ons bedrijfspand weer voorzien van veilig dubbel glas tegen inbraak. Bedankt voor jullie vriendelijke service…

Dhr. Scherms uit Eindhoven

Een expert via deze website heeft onze glasschade snel en kundig opgelost. Het was al laat in de avond maar alsnog werd het probleem direct opgelost waardoor…

Mevr. Bleijenberg uit Utrecht

De meest gebruikte en voordeligste dubbel glas vind u bij ons. Dubbel glas bestaat uit twee lagen glas gevuld met lucht. Dit glassoort is tevens goed voor uw energierekening.

Meer lezen over dubbel glas...

Dit type glas zien we steeds meer terugkomen in woningen en bedrijfspanden. Niet verwonderlijk want glas in lood geeft extra karakter aan uw ruimte.

Meer lezen over glas in lood...

Overal in Nederland staat onze glaszetter voor u klaar, dus ook bij u in de regio. Bekijk alle vestigingen en selecteer uw plaats om met ons in contact te komen.

Bekijk al onze vestigingen...

25 jaar kennis & ervaring

Dit jaar bestaat Zwartenberg 25 jaar! We zijn in het verleden gestart met een vestiging in Apeldoorn en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een landelijk netwerk. Totaal hebben we nu 224 vestigingen door heel Nederland. Er is dus altijd een erkende glaszetter bij u in de buurt!

glaszetter-zwartenberg