De snelste glaszetter van Nederland

Wij helpen met onze 24/7 service iedereen, altijd en overal in Nederland. Bij glasschade zijn wij binnen 30 minuten op locatie. Bel ons op: 088-1155622

beoordelingen

Wij zijn open

Contact mogelijkheden

24/7 bereikbaar

088-1155622

Binnen 30 min. op locatie

Overal in Nederland

Afhandeling met verzekering

Geen gedoe voor jou

Voorzetramen

Je wilt je woning beter isoleren, maar dubbel glas is in jouw huis niet mogelijk of is niet wenselijk? Voorzetramen bieden dan uitkomst. De naam zegt het eigenlijk al, voorzetramen worden voor uw huidige ramen geplaatst. Heb je een oud huis met schuiframen of heb je originele glas-in-lood panelen? Dit kun je niet zomaar vervangen door dubbel glas, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling. Voorzetramen kunnen zowel aan de binnen als buitenkant van jouw huis worden geplaatst. Ze kunnen zo bevestigd worden dat het aanzicht van het huis niet verandert.

Veel mogelijkheden met voorzetramen

Voorzetramen bied je veel mogelijkheden. Zo kunnen de voorzetramen in iedere mogelijke vorm worden geplaatst; van boogramen en cirkelvormig tot rechthoekig. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de voorzetramen in de zomer weg te halen en in de winter terug te plaatsen. Voorzetramen zijn namelijk erg gemakkelijk te bevestigen. Tot slot heb je nog de keuze om een frame te laten plaatsen met scharnieren of zonder. Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Isolerende werking

De meest voorkomende reden voor het laten plaatsen van voorzetramen is de isolerende werking. Panden met enkel glas verliezen in de winter veel warmte en in de zomer kan de temperatuur hoog oplopen. Door voorzetramen te plaatsen voorkom je deze problemen.

Het glas biedt samen de gecreëerde tussenruimte bescherming tegen temperatuurverschillen en tocht. Naast een isolerende werking kun je voorzetramen ook laten plaatsen om geluidsoverlast tegen te gaan of de kans op vandalisme en inbraak te verkleinen.

Toen we te maken kregen met een glasschade wilden we snel een goede glaszetter hebben die alles weer zou oplossen. Gelukkig was deze snel bij ons op…

Dhr. Fremie uit Utrecht

garantie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.