Glaslatten

Wat zijn glaslatten?

Een glaslat lijkt op een dunne lijst en kan van hout, kunststof, of aluminium zijn. Deze wordt gebruikt aan de randen van je raamkozijnen om het glas stevig op zijn plek te houden. Het is een beetje zoals het frame rond een foto, maar dan voor je raam.

Waarom zijn glaslatten belangrijk?

Glaslatten zijn niet alleen handig om het glas van je raam goed vast te zetten. Ze zorgen ook voor extra veiligheid. Met glaslatten is het voor inbrekers moeilijker om het glas te verwijderen en zo je huis binnen te dringen. Daarnaast zijn ze goed voor de isolatie van je huis. Ze helpen om koude lucht buiten en warme lucht binnen te houden. Dit is goed voor zowel je portemonnee als het milieu.

De voordelen op een rij

– Veiligheid: Maken het moeilijker voor inbrekers om binnen te komen.

– Isolatie: Houden je huis warmer en kunnen helpen om op stookkosten te besparen.

– Duurzaamheid: Goed voor het milieu door betere isolatie.

De ervaring van Rick

Onze gewaardeerde klant Rick uit Amersfoort liet vorige week deze review voor ons achter na het plaatsen van glaslatten: ‘’Laatst had ik Zwartenberg Glaszetters ingeschakeld om nieuwe glaslatten bij mij thuis te plaatsen. En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Het team was super vriendelijk en wist echt waar ze mee bezig waren. Ze legden me in simpele taal uit wat er ging gebeuren, zodat ik het ook allemaal snapte. Het plaatsen van de glaslatten ging vlot en netjes. Je kon zien dat ze echt oog voor detail hebben. En nu voelt mijn huis niet alleen veiliger, maar het lijkt ook alsof de warmte in huis blijft . Echt een win-win situatie! Als iemand nog twijfelt over het inschakelen van een glaszetter, dan zeg ik: bel Zwartenberg! Zulke vriendelijke en kundige mensen kom je niet elke dag tegen. ‘’

Neem contact op over de mogelijkheden

Voor iedereen: dit is jullie kans om jullie woningen te verbeteren met glaslatten. Met een kleine aanpassing zoals het installeren of vervangen van glaslatten, kunnen jullie een groot verschil maken. Het maakt jullie huizen veiliger en comfortabeler. Overweeg daarom vandaag nog de mogelijkheden en neem contact op met de experts van Zwartenberg. Laten we samenwerken aan een veiliger en warmer thuis!

Scroll naar boven