Beglazing deur

Welke soort glas past bij jouw deuren?

Bij Zwartenberg Glaszetters zien we een deur niet zomaar als een deur. Het is een kans om je huis of kantoor net dat beetje extra te geven. Of het nu gaat om een binnendeur die iets speciaals nodig heeft, of een buitendeur die wel wat opfleuring kan gebruiken, het juiste glas maakt alle verschil. Laten we samen eens kijken naar wat er allemaal mogelijk is met glas in deuren.

Glas zorgt voor licht en privacy

Kijk eens naar ons Imagin-assortiment. Dit is een collectie glazen met allerlei leuke ontwerpen, van mooie figuren tot strakke lijnen. Het leuke is dat je zelf kunt kiezen hoeveel licht je door je deur laat komen. Bij veel klanten in grotere steden als Utrecht en Amsterdam plaatsen wij dit vaak tegen inkijk vanaf de drukke straat. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende kleuren, zoals helder, geel of brons. Sommige designs hebben we zelfs in een soort ruwe versie, voor een extra speciaal effect.

Een uniek type glas voor je deur

Wil je iets dat echt van jou is? Dan is zeefdruk met Artlite-glas misschien iets voor jou. Daarmee kunnen we bijna elk ontwerp dat je maar kunt bedenken op je glas zetten. Of wat dacht je van gematteerd glas? Dat geeft een mooie, zachte uitstraling aan je ruimte en zorgt ook voor wat extra privacy. Je kunt kiezen uit gezandstraald of zuur gematteerd glas, zoals ons Matelux-glas.

Kleurrijk of juist helder glas, alles is mogelijk

Voor wie van kleur houdt, hebben we ons Temperfuse-assortiment. Daarmee kun je echt een statement maken in je ruimte. En als je liever iets tijdloos hebt, dan is ons heldere Planibel floatglas of Linea Azzurra misschien wel wat je zoekt. Dat is glas zo helder als kristal, dat elke ruimte meteen groter doet lijken.

Wij helpen je graag

Het kiezen van de juiste beglazing voor je deur kan best lastig zijn. Maar maak je geen zorgen, wij zijn er om je te helpen. Of je nu voor iets opvallends gaat, of iets subtiels, wij hebben de kennis en de keuze om jouw idee werkelijkheid te maken.

Heb je zin om je deuren een nieuwe look te geven? Neem dan contact met ons op. Bij Zwartenberg Glaszetters helpen we je niet alleen aan nieuwe deuren, we openen een hele nieuwe wereld voor je. 

Scroll naar boven