Wij zijn bereikbaar, ook voor spoed: bel 088 - 115 5622 of gebruik het contact formulier
Zwartenberg-header

Glaszetter nodig in Aalsmeer?

Heeft u glasschade?
Wilt u de beglazing laten vervangen?
Of zoekt u een glaszetter voor uw nieuwbouwproject in Aalsmeer?

Zwartenberg heeft voor u de perfecte glaszetter. Via ons netwerk van meer dan 200 glaszetters door heel Nederland hebben we diverse vakmannen in de regio Aalsmeer beschikbaar; of het nu gaat om glasherstel, -vervanging of het zetten van nieuwe beglazing. Neem eenvoudig contact met ons op. Dat kan telefonisch of middels het contactformulier. Dan gaan wij direct voor u aan de slag en ontvangt u van elke beschikbare glaszetter die werkzaam is in de regio Aalsmeer een passende offerte. De keuze is daarna aan u: welke glaszetter heeft voor u het meest gunstige voorstel? Het opvragen van informatie en offertes is bij ons altijd vrijblijvend en kosteloos. U zit dus nergens aan vast.

Over Zwartenberg

De ruim 25 jaar ervaring die Zwartenberg in het vakgebied als glaszetter heeft opgedaan vertaalt zich in grote professionaliteit, uitstekende kwaliteit en een perfecte service. Elke glaszetter uit ons netwerk is uitgebreid beoordeeld op zaken als betrouwbaarheid, efficiëntie, klantvriendelijkheid en vakmanschap. U kunt ervan op aan dat de glaszetter die u kiest perfect werk aflevert.

Glasschade

Vloog er per ongeluk een voetbal door de ruit?
Klapte de tuindeur hard dicht door een onverwachte windvlaag?
Of heeft u glasschade door toedoen van vandalen?

Maakt u zich geen zorgen! Neem in geval van glasschade zo spoedig mogelijk contact met ons op, dan zoeken wij direct een beschikbare glaszetter in de regio Aalsmeer. Dan is uw raam binnen 24 uur hersteld. Ook draagt de glaszetter er zorg voor dat al het kapotte glas en gevaarlijke scherven veilig en netjes opgeruimd worden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tip

Is de glasschade ontstaan door inbraak of vandalisme? Dan heeft u ongetwijfeld al contact opgenomen met de politie in Aalsmeer. Wellicht krijgt u van hen de instructie om alle schade te laten zoals het is voor onderzoek, of om foto’s te maken. Daarnaast kan uw verzekeraar dit ook van u vragen.

Vervanging

Was u al van plan om de huidige beglazing te laten vervangen? In geval van glasschade is dit wellicht het juiste moment om dat te doen. De glaszetter zet, indien gewenst, een nieuwe glassoort in het kozijn of de deur. Benieuwd met welke glassoorten de glaszetter van Zwartenberg werkt? Lees dan gauw even verder!

Door de snelle service van jullie glaszetter was ons bedrijfspand weer voorzien van veilig dubbel glas tegen inbraak. Bedankt voor jullie vriendelijke service…

Dhr. Heerschop uit Groningen

Handig om diverse glaszetters met elkaar te vergelijken op prijs en kwaliteit. Wij hebben nu tegen lage kosten onze kapotte ramen laten vervangen, ik zou…

Mevr. Hoedemakers uit Amsterdam

Glassoorten

Van extra isolerend tot authentiek glas-in-lood; de glaszetter heeft ervaring met het plaatsen en herstellen van alle soorten glas. We geven u graag een beknopt overzicht van al onze glassoorten. Heeft u daarna nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Enkel glas

Met name oudere woningen in Aalsmeer hebben soms nog enkel glas. Vroeger was dit de standaard beglazing voor huizen. Inmiddels hebben al velen het enkel glas vervangen voor een nieuwere, beter isolerende variant. Enkel glas wordt vooral nog binnenshuis gebruikt, bijvoorbeeld als raam in een (slaapkamer)deur of als sierbeglazing voor meer lichtinval en een ruimtelijk effect. Heeft u een authentieke woning in Aalsmeer met enkel glas of glas-in-loodramen die u niet vervangen wilt, maar wilt u uw ramen wel beter isoleren? Dan zijn voorzetramen een goede keuze. Hiermee doet u niet af aan de fraaie uitstraling van uw originele beglazing, maar heeft u wel de voordelen van dubbel glas.
Meer over enkel glas

Dubbel glas

Dubbel glas bestaat uit meerdere lagen glas, waardoor deze glassoort stukken beter isoleert dan enkel glas. De meeste woningen in Aalsmeer zijn voorzien van deze glassoort. De temperatuur binnenshuis blijft stabieler en u bespaart hierdoor een hoop op uw energiekosten.
Meer over dubbel glas

Isolatieglas

In Aalsmeer kiezen veel mensen ook voor HR, HR+ en HR++ beglazing. Deze glassoorten isoleren uw woning nog beter. Welke van deze drie soorten isolatieglas in uw geval de beste keuze zal zijn, legt de glaszetter uit regio Aalsmeer u graag uit. Dit heeft niet alleen te maken met de oppervlakte van de ramen, maar ook met de mate waarop uw woning reeds geïsoleerd is. Veel nieuwbouwwoningen in Aalsmeer hebben al een dusdanig hoge mate van isolatie, dat de duurdere HR++ niet perse noodzakelijk is. Laat u van tevoren dus goed informeren. Onze glaszetter neemt graag alle mogelijkheden en het kostenplaatje met u door.
Meer over isolatieglas

Voorzetramen

Voorzetramen zijn ideaal voor het isoleren van oudere woningen in Aalsmeer met enkele beglazing of glas-in-loodramen. Door het extra raam dat voor het originele raam geplaatst wordt, wordt er geen afbreuk gedaan aan het authentieke karakter van de woning. De glaszetter vervaardigt en plaatst voorzetramen in elk gewenst formaat voor u.
Meer over voorzetramen

Figuurglas

Ter verfraaiing van uw kantoorpand in Aalsmeer of uw woning, kunt u binnenshuis figuurglas plaatsen. De glaszetter uit regio Aalsmeer heeft ruim vijftig bestaande patronen op voorraad. Maar mocht u zelf een specifiek patroon in gedachten willen, dan kan de glaszetter dit ook voor u regelen. Op-maat-gemaakt figuurglas, afgestemd op uw wensen.
Meer over figuurglas

Glas-in-lood

Authentieke woningen in Aalsmeer en omgeving hebben een karakteristieke uitstraling door glas-in-loodramen. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer eigenaren van een nieuwbouwwoning in Aalsmeer die kiezen voor glas-in-loodramen, voor een bijzonder fraai en kunstzinnig effect. In de regio Aalsmeer hebben wij een glaszetter beschikbaar die gespecialiseerd is in het plaatsen en in het herstellen van glas-in-loodramen. Heeft u schade aan uw glas-in-loodramen of overweegt u deze glassoort voor uw (nieuwbouw)woning? Neem dan contact met ons op en onze glaszetter bespreekt vrijblijvend alle mogelijkheden met u.
Meer over glas-in-lood

Veiligheidsglas

Heeft u veiligheid hoog in het vaandel?
Wilt u uw kleine kinderen beschermen tegen gevaarlijke situaties, waarbij ze een glazen tussendeur ‘missen’?
Of bent u eigenaar van een bedrijf in Aalsmeer en wilt u uw bedrijfspand goed beveiligen en ongenode gasten buiten houden?

De glaszetter plaatst diverse soorten veiligheidsglas voor u, zowel binnen- als buitenshuis:

Gelaagd glas
Gelaagd glas heeft dezelfde isolerende eigenschappen als dubbel glas. Echter, bij gelaagd glas bevindt zich een laagje transparante folie tussen de glasplaten. Dit heeft als grootste voordeel dat het glas bij glasbreuk niet barst, maar bij elkaar gehouden wordt. Er zijn vele toepassingsmogelijkheden voor gelaagd glas. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Schuif-, balkon- en loggiadeuren
  • Tussenwanden en tussendeuren met glas
  • Douchedeuren en glaswanden in de badkamer

Meer over gelaagd glas

Gehard glas
Gehard glas is door een speciale thermische behandeling vijf keer zo hard als normaal glas geworden. De kans op een glasbreuk is minimaal. Maar mocht het onverhoopt toch gebeuren, dan valt het in duizenden kleine stukje uiteen, in plaats van in grote scherven, die gevaarlijke situaties kunnen opleveren.
Bezit u een horecagelegenheid in Aalsmeer? En wilt u graag een windscherm op het terras plaatsen? Of wilt u graag een windscherm in uw tuin plaatsen? Onze glaszetter raadt hiervoor gehard glas aan. Daarnaast wordt gehard glas ook toegepast voor glazen tussenwanden en – deuren en voor de beglazing in sanitaire ruimtes.
Meer over gehard glas

Draadglas
Bij dit veiligheidsglas is het netwerk van metaaldraad, dat zich in het glas bevindt, duidelijk zichtbaar. Het heeft dus naast bescherming tegen glasbreuk ook een inbraakwerend effect. Met name voor bedrijven in Aalsmeer een goede keuze als het om veiligheidsglas gaat.
Meer over draadglas

Twijfel je tussen de verschillende soorten veiligheidsglas? Neem dan contact op met ons of raadpleeg uw glaszetter uit de regio Aalsmeer voor meer informatie en uitgebreid advies.
Meer over veiligheidsglas

Brandwerend glas

Woningen en bedrijven in Aalsmeer worden extra goed beveiligd tegen brand met brandwerend glas. De glaszetter kan drie soorten brandwerend glas voor je plaatsen:

Gehard veiligheidsglas zonder coating
Gehard glas heeft een andere voorspanning, waardoor het brandvertragend werkt.

Gehard veiligheidsglas met coating
De coating houdt de straling van brand tegen.

Gehard veiligheidsglas met giethars
De giethars zorgt voor een isolerende laag in geval van brand.
Meer over brandwerend glas

Nieuwe beglazing

Bent u op zoek naar een glaszetter in de regio Aalsmeer voor uw nieuwbouwproject? Of wilt u uw huidige beglazing laten vervangen voor een glassoort die beter aansluit op uw woonwensen? Zwartenberg heeft in de regio Aalsmeer meerdere glaszetters beschikbaar voor het plaatsen van nieuwe beglazing of voor het vervangen van uw huidige beglazing, zowel binnen- als buitenshuis.

Wij hebben voor onze nieuwe schuur gekozen voor figuurglas. Het is een antiek schuurtje en dit past daar naadloos bij. Ik kon nergens dergelijk glas vinden tegen…

Dhr. Bave uit Deventer

Wij wilden dubbel glas hebben in onze woonkamer. We wilden graag goed advies en niet teveel betalen. Nou, dat is gelukt via Zwartenberg. Top bedrijf dat…

Mevr. Elbertse uit Drachten

Waarom glaszetter Zwartenberg?

Het grootste voordeel van Zwartenberg is ons zeer uitgebreide netwerk van glaszetters en de ruime keuze die u daardoor krijgt. U krijgt meerdere offertes van glaszetters die werkzaam zijn bij u in de regio Aalsmeer. Alle offertes zijn kosteloos en vrijblijvend. Vervolgens is de keuze aan u: besteedt u uw klus uit aan een van onze glaszetters? En welke glaszetter heeft voor u de beste prijs en de meest gunstige voorwaarden? U hoeft dus niet zelf met meerdere bedrijven contact op te nemen voor het opvragen van offertes; dat doen wij voor u. Dat bespaart u een hoop tijd en - zodra u de beste glaszetter gekozen heeft – een hoop geld.

Contact

Wilt u verzekerd zijn van een professionele glaszetter in de regio Aalsmeer? Of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe beglazing, het herstellen van glasschade of het vervangen van verouderd glaswerk; bij ons bent u aan het juiste adres. U ontvangt kosteloos en vrijblijvend meerdere offertes van beschikbare glaszetters die werkzaam zijn in Aalsmeer en directe omgeving. Contact opnemen is zeer eenvoudig. Dat kan telefonisch of middels het contactformulier op deze website. We hopen u snel van dienst te mogen zijn!
Direct contact opnemen

De meest gebruikte en voordeligste dubbel glas vind u bij ons. Dubbel glas bestaat uit twee lagen glas gevuld met lucht. Dit glassoort is tevens goed voor uw energierekening.

Meer lezen over dubbel glas...

Dit type glas zien we steeds meer terugkomen in woningen en bedrijfspanden. Niet verwonderlijk want glas in lood geeft extra karakter aan uw ruimte.

Meer lezen over glas in lood...

Overal in Nederland staat onze glaszetter voor u klaar, dus ook bij u in de regio. Bekijk alle vestigingen en selecteer uw plaats om met ons in contact te komen.

Bekijk al onze vestigingen...

25 jaar kennis & ervaring

Dit jaar bestaat Zwartenberg 25 jaar! We zijn in het verleden gestart met een vestiging in Apeldoorn en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een landelijk netwerk. Totaal hebben we nu 224 vestigingen door heel Nederland. Er is dus altijd een erkende glaszetter bij u in de buurt!

glaszetter-zwartenberg