Wij zijn bereikbaar, ook voor spoed: bel 088 - 115 5622 of gebruik het contact formulier
Zwartenberg-header

Glasschade

Heeft u glasschade? Of wilt u uw glas laten vervangen? Ruim 25 jaar zijn wij een professioneel glaszettersbedrijf dat al uw glasproblemen oplost. Een bal door de ruit, een inbraak of heftige weersomstandigheden; er zijn veel oorzaken die glasschade kunnen veroorzaken. Onze vakmannen zitten verspreid door heel Nederland, waardoor er altijd hulp bij u in de buurt is.

Verschillende glassoorten

Glasschade is in sommige gevallen gemakkelijk te herstellen, maar in veel gevallen moet de hele ruit vervangen worden. Voor u een goed moment om na te denken over het soort glas dat u wilt laten plaatsen. Had u nog enkel glas? Dan is het voor u wellicht verstandig om dubbel glas te laten plaatsen. Heeft u glasschade door een inbraak? Wij beschikken over verschillende soorten veiligheidsglas, waaronder inbraakwerend glas. Inbraakwerend glas is breuk- en splintervast en elastisch en sterk genoeg om harde klappen op te kunnen vangen. Zo wordt de kans op glasschade door inbraak een stuk kleiner.

Werkzaamheden en werkwijze

Wilt u hulp bij glasschade? Vul ons contactformulier in. Uw aanvraag wordt verstuurd naar maximaal zes Zwartenberg glaszetters bij u in de buurt. U ontvangt dan ook meerdere offertes, zodat u uit deze offertes zelf een keuze kunt maken. U kunt de offertes thuis zelf rustig vergelijken en contact opnemen met de glaszetter die voor u het beste aanbod heeft. Maak snel een afspraak om de glasschade te verhelpen.

De afgelopen weken is regelmatig brand geweest in onze straat. Daarom hebben wij gekozen voor brandwerend glas, dit geeft toch een veiliger gevoel. Goede…

Dhr. Wilson uit Almere

Wij hebben voor onze nieuwe schuur gekozen voor figuurglas. Het is een antiek schuurtje en dit past daar naadloos bij. Ik kon nergens dergelijk glas vinden tegen…

Mevr. Frankhuizen uit Assen

25 jaar kennis & ervaring

Dit jaar bestaat Zwartenberg 25 jaar! We zijn in het verleden gestart met een vestiging in Apeldoorn en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een landelijk netwerk. Totaal hebben we nu 224 vestigingen door heel Nederland. Er is dus altijd een erkende glaszetter bij u in de buurt!

glaszetter-zwartenberg