De snelste glaszetter van Nederland

Wij helpen met onze 24/7 service iedereen, altijd en overal in Nederland. Bij glasschade zijn wij binnen 30 minuten op locatie. Bel ons op: 088-1155622

beoordelingen

Wij zijn open

Contact mogelijkheden

24/7 bereikbaar

088-1155622

Binnen 30 min. op locatie

Overal in Nederland

Afhandeling met verzekering

Geen gedoe voor jou

Glasschade

Heb je glasschade? Of wil je je glas laten vervangen? Ruim 30 jaar zijn wij een professioneel glaszettersbedrijf dat alle glasproblemen oplost. Een bal door de ruit, een inbraak of heftige weersomstandigheden; er zijn veel oorzaken die glasschade kunnen veroorzaken. Onze vakmannen zitten verspreid door heel Nederland, waardoor er altijd hulp bij jou in de buurt is.

Verschillende glassoorten

Glasschade is in sommige gevallen gemakkelijk te herstellen, maar in veel gevallen moet de hele ruit vervangen worden. Voor jou een goed moment om na te denken over het soort glas dat je wilt laten plaatsen. Had je nog enkel glas? Dan is het wellicht verstandig om dubbel glas te laten plaatsen. Heb je glasschade door een inbraak? Wij beschikken over verschillende soorten veiligheidsglas, waaronder inbraakwerend glas. Inbraakwerend glas is breuk- en splintervast en elastisch en sterk genoeg om harde klappen op te kunnen vangen. Zo wordt de kans op glasschade door inbraak een stuk kleiner.

Werkzaamheden en werkwijze

Wil je hulp bij glasschade? Vul ons contactformulier in. Je aanvraag wordt verstuurd naar maximaal zes Zwartenberg glaszetters bij jou in de buurt. Je ontvangt dan ook meerdere offertes, zodat je uit deze offertes zelf een keuze kunt maken. Je kunt de offertes thuis zelf rustig vergelijken en contact opnemen met de glaszetter die voor jou het beste aanbod heeft. Maak snel een afspraak om de glasschade te verhelpen.

Een expert via deze website heeft onze glasschade snel en kundig opgelost. Het was al laat in de avond maar alsnog werd het probleem direct opgelost waardoor…

Dhr. Meeusen uit Almere

garantie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.